2016-10-10 14:45

2016-10-10 14:45

Solklar vinst för hockeydamerna

ISHOCKEY

Damlaget som Karlskoga, Filipstad och Hällefors har gemensamt har spelat mot Örebro med gott resultat.

Matchen slutade 6-0 till det kombinerade laget och periodsiffrorna blev (2-0)(1-0)(3-0). I skottstatistiken dominerade BIK/FIF/HIK totalt: 41 skott på mål mot Örebro HU:s 18. Det var lagets första seger under träningsmatchandet och det var bara under de första fem-tio minuterna matchen var relativt jämn. Sedan dominerade BIK/FIF/HIK.

Målen: 1-0 Emma Lindin ass Mikaela Samuelsson, 2-0 Alva Karlsson ass Olivia Siik, 3-0 Denize Skaret Grönholm, 4-0 Rebecca Ekström ass Mikaela Samuelsson, 5-0 Julia Jansson och 6-0 Ewa Ståhlberg ass Rebecca Ekström. Tränaren Olan Karlsson sätter extraplus i matchen för Rebecca Ekström och Olivia Siik.

Matchen slutade 6-0 till det kombinerade laget och periodsiffrorna blev (2-0)(1-0)(3-0). I skottstatistiken dominerade BIK/FIF/HIK totalt: 41 skott på mål mot Örebro HU:s 18. Det var lagets första seger under träningsmatchandet och det var bara under de första fem-tio minuterna matchen var relativt jämn. Sedan dominerade BIK/FIF/HIK.

Målen: 1-0 Emma Lindin ass Mikaela Samuelsson, 2-0 Alva Karlsson ass Olivia Siik, 3-0 Denize Skaret Grönholm, 4-0 Rebecca Ekström ass Mikaela Samuelsson, 5-0 Julia Jansson och 6-0 Ewa Ståhlberg ass Rebecca Ekström. Tränaren Olan Karlsson sätter extraplus i matchen för Rebecca Ekström och Olivia Siik.