2016-10-08 17:46

2016-10-08 17:54

Kraftig brand i ladugård

HÄLLEFORS

Vid lunchtid på lördagen fick räddningstjänsten rycka ut till en brand i en ladugård i Saxhyttan. Byggnaden var övertänd när räddningstjänsten kom fram och man fick inrikta sig på att försöka förhindra spridning av branden till andra byggnader.

Delvis kraftig vind och gnistregn gjorde att det fanns risk för spridning till närliggande byggnader. Flera fordon hotades också av elden. Brandmännen lyckades rädda två stycken grävmaskiner, en hjullastare, en snöskoter och en fyrhjuling.

Den aktuella brandplatsen ligger på en vattentäckt som både Hällefors kommun och Spendrups bryggeri använder.

Räddningstjänsten från både Filipstad och Hällefors åkte ut, samt ambulans och polis.

Delvis kraftig vind och gnistregn gjorde att det fanns risk för spridning till närliggande byggnader. Flera fordon hotades också av elden. Brandmännen lyckades rädda två stycken grävmaskiner, en hjullastare, en snöskoter och en fyrhjuling.

Den aktuella brandplatsen ligger på en vattentäckt som både Hällefors kommun och Spendrups bryggeri använder.

Räddningstjänsten från både Filipstad och Hällefors åkte ut, samt ambulans och polis.