2016-09-09 13:21

2016-09-09 13:21

Bättre busspendling i Hällefors

HÄLLEFORS

Pendlingsmöjligheterna har förbättrats i Hällefors kommun. Både från Hjulsjö till Hällefors och Nora samt mellan Hällefors och Karlskoga har turerna blivit fler.

– Det är viktigt att möjligheten finns, att kunna använda kollektivtrafiken, även för de som bor på landsbygden, säger kommunalrådet Annalena Jernberg i ett pressmeddelande från Hällefors kommun.

På linje 305, Hällefors – Hjulsjö - Nora, har antalet turer ökat till fyra om dagen i bägge riktningarna om vardagarna. På linje 342, Hällefors – Grythyttan - Karlskoga, har antalet turer också utökats och därtill anpassats bättre till skoltiderna. På vardagarna går det sju turer per dag i båda riktningarna.

Pendlingsmöjligheterna har förbättrats i Hällefors kommun. Både från Hjulsjö till Hällefors och Nora samt mellan Hällefors och Karlskoga har turerna blivit fler.

– Det är viktigt att möjligheten finns, att kunna använda kollektivtrafiken, även för de som bor på landsbygden, säger kommunalrådet Annalena Jernberg i ett pressmeddelande från Hällefors kommun.

På linje 305, Hällefors – Hjulsjö - Nora, har antalet turer ökat till fyra om dagen i bägge riktningarna om vardagarna. På linje 342, Hällefors – Grythyttan - Karlskoga, har antalet turer också utökats och därtill anpassats bättre till skoltiderna. På vardagarna går det sju turer per dag i båda riktningarna.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.