2016-09-08 17:26

2016-09-08 17:26

Mässa för giftassugna

GRYTHYTTAN: Gästgiveriet arrangerar inspirationsdag för hugade brudpar

Går du eller någon du känner i bröllopstankar? Under helgen finns chansen till inspiration kring alltifrån brudklänning till blommor på en bröllopsmässa i Grythyttan.

Grythyttans gästgivargård arrangerar bröllopsmässan under lördagen, den 10 september. En heldag utlovas med bland annat tårtprovning och mingel och en lång rad företag är med. Däribland finns flera lokala företag; gästgiveriet själva och Loka brunn förstås, men också bland andra Filipstads blomsterhandel och även Svenska kyrkan är med bland utställarna. Själva mässan hålls på gästgiveriet, men en programpunkt är i Grythyttans kyrka, där det blir modevisning.

Grythyttans gästgivargård arrangerar bröllopsmässan under lördagen, den 10 september. En heldag utlovas med bland annat tårtprovning och mingel och en lång rad företag är med. Däribland finns flera lokala företag; gästgiveriet själva och Loka brunn förstås, men också bland andra Filipstads blomsterhandel och även Svenska kyrkan är med bland utställarna. Själva mässan hålls på gästgiveriet, men en programpunkt är i Grythyttans kyrka, där det blir modevisning.