2016-09-08 17:26

2016-09-08 17:26

Mässa för giftassugna

GRYTHYTTAN: Gästgiveriet arrangerar inspirationsdag för hugade brudpar

Går du eller någon du känner i bröllopstankar? Under helgen finns chansen till inspiration kring alltifrån brudklänning till blommor på en bröllopsmässa i Grythyttan.

Grythyttans gästgivargård arrangerar bröllopsmässan under lördagen, den 10 september. En heldag utlovas med bland annat tårtprovning och mingel och en lång rad företag är med. Däribland finns flera lokala företag; gästgiveriet själva och Loka brunn förstås, men också bland andra Filipstads blomsterhandel och även Svenska kyrkan är med bland utställarna. Själva mässan hålls på gästgiveriet, men en programpunkt är i Grythyttans kyrka, där det blir modevisning.

Grythyttans gästgivargård arrangerar bröllopsmässan under lördagen, den 10 september. En heldag utlovas med bland annat tårtprovning och mingel och en lång rad företag är med. Däribland finns flera lokala företag; gästgiveriet själva och Loka brunn förstås, men också bland andra Filipstads blomsterhandel och även Svenska kyrkan är med bland utställarna. Själva mässan hålls på gästgiveriet, men en programpunkt är i Grythyttans kyrka, där det blir modevisning.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.