2016-08-04 15:53

2016-08-04 15:53

Hund gick till anfall mot hund

HÄLLEFORS

En hundägare i Hällefors har polisanmälts av en annan hundägare för vållande till kroppsskada och bristande tillsyn av sitt djur. Bakgrunden är att anmälaren var på promenad i söndags morse, då hon gick förbi en man som satt på en stubbe med sin hund framför sig. Enligt anmälan rusade hunden fram och bet hennes hund så den behövde veterinärvård. Själv ramlade hon omkull så att hon skadade sig i en armbåge och därtill gick hennes klänning sönder.

En hundägare i Hällefors har polisanmälts av en annan hundägare för vållande till kroppsskada och bristande tillsyn av sitt djur. Bakgrunden är att anmälaren var på promenad i söndags morse, då hon gick förbi en man som satt på en stubbe med sin hund framför sig. Enligt anmälan rusade hunden fram och bet hennes hund så den behövde veterinärvård. Själv ramlade hon omkull så att hon skadade sig i en armbåge och därtill gick hennes klänning sönder.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.