2016-08-02 14:00

2016-08-02 14:00

Friluftstema på torget i Grythyttan

GRYTHYTTAN

På lördag den 6 augusti arrangerar Hällefors-Grythyttan Rotaryklubb sin andra Grythyttelördag för sommaren.

Arrangemanget hålls på torget i Grythyttan och har temat Friluftsliv och familj.

Hoppborg och klättervägg finns på plats och under eftermiddagen kommer Sikfors ryttarsällskap med ponnyridning. Hällefors orienteringsklubb ordnar fotoorientering och Friluftsfrämjandet presenterar nya kartor, medan ornitologerna visar traktens fåglar. Räddningstjänsten gör också ett besök med några av sin fordon, om de inte får larm.

Hällefors fiskevårdsförening, Jaktakademien samt lokala mathantverkare deltar också och det blir även konstlotteri, lyckohjul, bollkastning och varm korv-försäljning plus en loppis.

Arrangemanget hålls på torget i Grythyttan och har temat Friluftsliv och familj.

Hoppborg och klättervägg finns på plats och under eftermiddagen kommer Sikfors ryttarsällskap med ponnyridning. Hällefors orienteringsklubb ordnar fotoorientering och Friluftsfrämjandet presenterar nya kartor, medan ornitologerna visar traktens fåglar. Räddningstjänsten gör också ett besök med några av sin fordon, om de inte får larm.

Hällefors fiskevårdsförening, Jaktakademien samt lokala mathantverkare deltar också och det blir även konstlotteri, lyckohjul, bollkastning och varm korv-försäljning plus en loppis.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.