2016-08-02 10:32

2016-08-02 10:32

Död älg hittades på vägen

HÄLLEFORS

Vid 23.25 på lördagskvällen hittade en bilist en död älgkalv på länsväg 244 i höjd med bryggeriet vid Hammarn. Ingen bil fanns kvar på platsen.

– Det är ett brott att lämna en olycksplats. Men det kan även ha varit så att föraren inte märkte av olyckan. Om kalven sprang in i ett släp eller lastbil kan föraren ha missat det, säger Sven-Åke Hultman, polis i Hällefors.

Vid 23.25 på lördagskvällen hittade en bilist en död älgkalv på länsväg 244 i höjd med bryggeriet vid Hammarn. Ingen bil fanns kvar på platsen.

– Det är ett brott att lämna en olycksplats. Men det kan även ha varit så att föraren inte märkte av olyckan. Om kalven sprang in i ett släp eller lastbil kan föraren ha missat det, säger Sven-Åke Hultman, polis i Hällefors.