2016-08-01 16:46

2016-08-01 16:46

Misstänkt påverkad körde i diket

GRYTHYTTAN

Under natten mot lördagen omhändertogs en man i 30-årsåldern för rattfylleri. Mannen ska ha kört ner i ett dike på länsväg 244 söder om Grythyttan. Två vittnen som såg händelsen tillkallade polis. Mannen misstänks ha varit påverkad av narkotika och misstänks därför för bland annat rattfylleri. Hans misstänks även för grov olovlig körning, vårdslöshet i trafik, narkotikabrott samt brott mot knivlagen då han hade en kniv med sig i bilen.

Under natten mot lördagen omhändertogs en man i 30-årsåldern för rattfylleri. Mannen ska ha kört ner i ett dike på länsväg 244 söder om Grythyttan. Två vittnen som såg händelsen tillkallade polis. Mannen misstänks ha varit påverkad av narkotika och misstänks därför för bland annat rattfylleri. Hans misstänks även för grov olovlig körning, vårdslöshet i trafik, narkotikabrott samt brott mot knivlagen då han hade en kniv med sig i bilen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.