2016-04-06 16:04

2016-04-06 16:04

Toastol stulen på företag

HÄLLEFORS: Ovanliga brott

Två stölder har drabbat Ovako i Hällefors. Det ena som stulits är en är en gummiduk vägandes över 100 kilo, det andra är en toalettstol.

Gummiduken ska ha stulits från Ovakos centralförråd någon gång mellan den 12 januari och den 15 februari. Inga specifika mått av duken har lämnats till polisen, dock ska den vara mycket tung – närmare bestämt 107 kilo. Denna svarta duk uppskattas vara värd omkring 10 500 kronor.

Inne på Ovakos industriområde, i en sanitetsbyggnad, har ytterligare en stöld uppdagats. Enligt polisen har någon eller några tagit med sig en toalettstol från byggnaden.

Porslinsanrättningen är av märket Gustavsberg och värd cirka 1 500 kronor.

Toalettstolen ska ha stulits någon gång mellan den 1 januari till den 7 mars.

Gummiduken ska ha stulits från Ovakos centralförråd någon gång mellan den 12 januari och den 15 februari. Inga specifika mått av duken har lämnats till polisen, dock ska den vara mycket tung – närmare bestämt 107 kilo. Denna svarta duk uppskattas vara värd omkring 10 500 kronor.

Inne på Ovakos industriområde, i en sanitetsbyggnad, har ytterligare en stöld uppdagats. Enligt polisen har någon eller några tagit med sig en toalettstol från byggnaden.

Porslinsanrättningen är av märket Gustavsberg och värd cirka 1 500 kronor.

Toalettstolen ska ha stulits någon gång mellan den 1 januari till den 7 mars.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.