2015-11-02 16:06

2015-11-02 16:06

Dog av förgiftning

HÄLLEFORS: Polisanmälan om djurplågeri

En hund avled förra veckan på grund av förgiftning. Detta är inte första gången som djurägaren varit med om denna typ av händelse och har därför gjort en polisanmälan.

Det var på onsdagseftermiddagen som djurägaren upptäckte att hunden krampade konstigt i bakbenen. Ägaren körde då hunden till en veterinär i Karlskoga där det konstaterades att det rörde sig om förgiftning.

Hunden fick dropp och lugnande innan den fick köras vidare till Strömsholms djursjukhus. Då hunden plågades så allvarligt togs beslutet om avlivning.

Djurägaren, som bor i Bredsjötrakten, har tidigare varit med om en liknande händelse för två år sedan.

Det var på onsdagseftermiddagen som djurägaren upptäckte att hunden krampade konstigt i bakbenen. Ägaren körde då hunden till en veterinär i Karlskoga där det konstaterades att det rörde sig om förgiftning.

Hunden fick dropp och lugnande innan den fick köras vidare till Strömsholms djursjukhus. Då hunden plågades så allvarligt togs beslutet om avlivning.

Djurägaren, som bor i Bredsjötrakten, har tidigare varit med om en liknande händelse för två år sedan.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.