2015-09-25 09:51

2015-09-25 09:51

Ny köksmästare på Gästgivaregården

GRYTHYTTAN: Gästgiveriet rekryterar nytt

Grythyttans gästgivaregård har fått en ny köksmästare.
Henrik Eriksson kliver in med bland annat åtta års erfarenhet från Loka brunn på meritlistan.

På fredagen gjorde han första arbetsdagen men han är alltså inte ny i bygden. Han har tidigare arbetat på Loka brunn, under åtta år, men har längre erfarenhet än så inom restaurangbranschen.

– Det är otroligt roligt att vara tillbaka och jag ser mycket fram emot att utveckla Gästgivaregårdens måltidsupplevelse. Ambitionen är att arbeta med lokal- och närproducerade råvaror, men även att sätta stor vikt i utveckling framåt genom nytänkande och ett gediget matsalsarbete. Vi kommer tillsammans göra Grythyttans gästgivaregård till ett centrum på den gastronomiska kartan, säger Henrik Eriksson.

Mia Spendrup, vd, är också nöjd.

– I hård konkurrens med många kompetenta kandidater så är det otroligt roligt att få välkomna tillbaka en tidigare anställd.

På fredagen gjorde han första arbetsdagen men han är alltså inte ny i bygden. Han har tidigare arbetat på Loka brunn, under åtta år, men har längre erfarenhet än så inom restaurangbranschen.

– Det är otroligt roligt att vara tillbaka och jag ser mycket fram emot att utveckla Gästgivaregårdens måltidsupplevelse. Ambitionen är att arbeta med lokal- och närproducerade råvaror, men även att sätta stor vikt i utveckling framåt genom nytänkande och ett gediget matsalsarbete. Vi kommer tillsammans göra Grythyttans gästgivaregård till ett centrum på den gastronomiska kartan, säger Henrik Eriksson.

Mia Spendrup, vd, är också nöjd.

– I hård konkurrens med många kompetenta kandidater så är det otroligt roligt att få välkomna tillbaka en tidigare anställd.