2015-08-19 16:28

2015-11-23 07:57

Tre motorcyklar stulna ur uthus

GRYTHYTTAN

Under natten mellan tisdag och onsdag har en eller flera okända personer brutit sig in i ett uthus längs länsväg 205, söder om Grythyttan.

Ur uthuset har sedan tre fordon stulits.

Två av fordonen är motorcyklar av fabrikat KTM 400 och KTM 250 med registerringsnummer GOW 552 respektive JEO 090. Den tredje är också en motorcykel av modell BRP L Outlander, med registreringsnummer FHJ 965.

För att frakta stöldgodset har ett Tiab D1-släp stulits.

En hel del skyddskläder har också försvunnit i samband med inbrottet.

Ur uthuset har sedan tre fordon stulits.

Två av fordonen är motorcyklar av fabrikat KTM 400 och KTM 250 med registerringsnummer GOW 552 respektive JEO 090. Den tredje är också en motorcykel av modell BRP L Outlander, med registreringsnummer FHJ 965.

För att frakta stöldgodset har ett Tiab D1-släp stulits.

En hel del skyddskläder har också försvunnit i samband med inbrottet.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.