2015-07-10 08:42

2015-07-10 09:33

En man kort i Julinattas rocktrio

HELGPRAT: Stefan Molander

I kväll, lördag, är det dags för årets upplaga av Julinatta i Hällefors. Årets dragplåster är rocktrion Rickfors, Ronander och Hylander som denna gång tyvärr är en man kort.
– Men det blir show ändå, säger Stefan Molander, arrangör och ordförande i Hällefors IK.

1 Hur känns det inför helgen?

– Det känns bra. Tyvärr blev Mats Ronander sjukskriven, de har försökt att få tag på en ersättare och det har varit många namn på tal. Men de flesta artister är ju bokade på annat. Men det blir show ändå, allt annat är under kontroll.

2 Vad står på schemat?

– Förutom spelningen med Rickfors och Hylander kommer vi ha en dansbana där dansbandet Catch uppträder, sen kommer vi ha disco på den mindre dansbanan med en DJ. Nytt för i är även att vi säljer grilltallrikar. Så man kan komma dit tidigare och äta och lyssna på musik.

3 Hur mycket folk tror ni att det kommer?

– Vi har sålt runt 400 förköp, men vi hoppas på att det kommer 700-800 personer. Jag tror att många har väntat på att köpa biljetter tills de vet hur vädret blir. Men jag hoppas att det blir fint väder och att det kommer mycket folk, annars blir jag lite besviken.

4 Varför ska man komma och vad kan man förvänta sig?

– Man ska komma för att få en rolig kväll. Det är inte ofta som man tar sig tiden till det, det är lätt att bara sitta hemma och säga att det aldrig händer något. Nu gör det ju det så nu har man chansen. Man kan förvänta sig en klassisk folkparkskväll. Blir det fint väder så får man ju hela paketet.

5 Vilka kan komma?

– Egentligen kan ju alla komma. Det är 18-årsgräns, men de som är minderåriga kan komma i vuxet sällskap.

6 Vad får man absolut inte missa?

– Rickfors och Hylander så klart, det måste man ju se! Det är ett stort band med dem så det är ett påkostat framträdande.

1 Hur känns det inför helgen?

– Det känns bra. Tyvärr blev Mats Ronander sjukskriven, de har försökt att få tag på en ersättare och det har varit många namn på tal. Men de flesta artister är ju bokade på annat. Men det blir show ändå, allt annat är under kontroll.

2 Vad står på schemat?

– Förutom spelningen med Rickfors och Hylander kommer vi ha en dansbana där dansbandet Catch uppträder, sen kommer vi ha disco på den mindre dansbanan med en DJ. Nytt för i är även att vi säljer grilltallrikar. Så man kan komma dit tidigare och äta och lyssna på musik.

3 Hur mycket folk tror ni att det kommer?

– Vi har sålt runt 400 förköp, men vi hoppas på att det kommer 700-800 personer. Jag tror att många har väntat på att köpa biljetter tills de vet hur vädret blir. Men jag hoppas att det blir fint väder och att det kommer mycket folk, annars blir jag lite besviken.

4 Varför ska man komma och vad kan man förvänta sig?

– Man ska komma för att få en rolig kväll. Det är inte ofta som man tar sig tiden till det, det är lätt att bara sitta hemma och säga att det aldrig händer något. Nu gör det ju det så nu har man chansen. Man kan förvänta sig en klassisk folkparkskväll. Blir det fint väder så får man ju hela paketet.

5 Vilka kan komma?

– Egentligen kan ju alla komma. Det är 18-årsgräns, men de som är minderåriga kan komma i vuxet sällskap.

6 Vad får man absolut inte missa?

– Rickfors och Hylander så klart, det måste man ju se! Det är ett stort band med dem så det är ett påkostat framträdande.