2015-06-29 14:15

2015-06-29 14:15

Motionär fick sin bil vandaliserad

HÄLLEFORS

En man hade på lördagsförmiddagen parkerat sin bil på vägen upp mot Kullbergsgårdarna då han skulle ta en runda i motionsspåret. När han efter cirka en timme kom tillbaka till platsen han parkerat på fann han sin bil sönderslagen. Någon eller några ska ha krossat framrutan samt orsakat en stor bula på höger framskärm. Enligt polisanmälan ska mannen under sin promenad på väg tillbaks till bilen ha hittat en gräsklippare i motionsspåret, vilken inte stod där när han började sin promenad.

– Klockan tolv samma dag anmälde en person i Hällefors att hans gräsklippare blivit stulen, säger polisen Sven-Åke Hultman, som inte utesluter att händelserna kan ha ett samband.

En man hade på lördagsförmiddagen parkerat sin bil på vägen upp mot Kullbergsgårdarna då han skulle ta en runda i motionsspåret. När han efter cirka en timme kom tillbaka till platsen han parkerat på fann han sin bil sönderslagen. Någon eller några ska ha krossat framrutan samt orsakat en stor bula på höger framskärm. Enligt polisanmälan ska mannen under sin promenad på väg tillbaks till bilen ha hittat en gräsklippare i motionsspåret, vilken inte stod där när han började sin promenad.

– Klockan tolv samma dag anmälde en person i Hällefors att hans gräsklippare blivit stulen, säger polisen Sven-Åke Hultman, som inte utesluter att händelserna kan ha ett samband.