2015-06-17 15:35

2015-06-17 15:35

Ett brott som skiljer sig

HÄLLEFORS

Ett Hälleforspar har råkat ut för ett brott som skiljer sig från mängden.

Först fick de skilsmässodokument hemskickade till sig från ett internetföretag, sedan kom en räkning på 1590 kronor.

Paret, som inte har för avsikt att gå skilda vägar, har inte skickat efter några dokument. Vem som kan ha gjort det har inte gått att spåra. En polisanmälan om oredligt förfarande har nu upprättats. Enligt polisen har paret blivit utsatt för en liknande händelse tidigare.

Först fick de skilsmässodokument hemskickade till sig från ett internetföretag, sedan kom en räkning på 1590 kronor.

Paret, som inte har för avsikt att gå skilda vägar, har inte skickat efter några dokument. Vem som kan ha gjort det har inte gått att spåra. En polisanmälan om oredligt förfarande har nu upprättats. Enligt polisen har paret blivit utsatt för en liknande händelse tidigare.