2015-06-15 15:56

2015-06-15 15:56

Klippte gräs – då slog tjuven till

FILIPSTAD

En villaägare fick om torsdagen förra veckan påhälsning av en eller flera fräcka tjuvar.

Medan villaägaren höll på att klippa gräs tog sig någon in i huset och stal med sig en mobiltelefon, en bilstereo samt en alkoholmätare. Enligt villaägarens uppgifter till polisen har han eller hon varken hört eller sett någon röra sig runt tomten. Stölden inträffade någon gång mellan klockan halv fem på eftermiddagen och halv nio på kvällen.

Medan villaägaren höll på att klippa gräs tog sig någon in i huset och stal med sig en mobiltelefon, en bilstereo samt en alkoholmätare. Enligt villaägarens uppgifter till polisen har han eller hon varken hört eller sett någon röra sig runt tomten. Stölden inträffade någon gång mellan klockan halv fem på eftermiddagen och halv nio på kvällen.