2018-06-19 15:32

2018-06-19 15:32

Duo fick toppresultat

SKYTTE

Det var Mattias Gustafsson i senior samt Stefan Hermansson i veteran yngre som svarade för bästa resultaten när omgång sex avgjordes i Kulstigen vid Änggruvornas jaktskyttebana, 118 poäng för båda.

Övriga klassegrare var Carina Magnil i dam med 114, Emilia Hermansson i junior med stöd 117, Stig Berglund i veteran äldre 108 och Arvid Andersson junior 95 poäng. Problemet för kvällen var inte vädret utan små envisa rackare som går under benämningen knott.

Övriga klassegrare var Carina Magnil i dam med 114, Emilia Hermansson i junior med stöd 117, Stig Berglund i veteran äldre 108 och Arvid Andersson junior 95 poäng. Problemet för kvällen var inte vädret utan små envisa rackare som går under benämningen knott.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.