2017-10-13 06:00

2017-10-13 06:00

Sala i premiären för Hällefors

ISHOCKEY

Hällefors stod över den första omgången i Hockeytrean C västra. Medan de övriga lagen gick in i hetluften slipade Hällefors formen under ett läger. Spelarna och ledarna kunde också se att Hällefors premiärmotståndare Sala tog en utklassningsseger i sin första match då Fellingsbro/Frövi besegrades med 11–1 på bortaplan.

Hällefors kommer att få möta Sala på bortaplan i sin första seriematch för säsongen, en match som spelas under fredagskvällen.

Hällefors stod över den första omgången i Hockeytrean C västra. Medan de övriga lagen gick in i hetluften slipade Hällefors formen under ett läger. Spelarna och ledarna kunde också se att Hällefors premiärmotståndare Sala tog en utklassningsseger i sin första match då Fellingsbro/Frövi besegrades med 11–1 på bortaplan.

Hällefors kommer att få möta Sala på bortaplan i sin första seriematch för säsongen, en match som spelas under fredagskvällen.