2017-06-16 19:14

2017-06-16 19:25

Lovisa visade upp sin unghäst

RIDSPORT: Junitävlingarnas andra dag bjöd på fin hoppning

Under Junitävlingarnas andra dag bjöds publiken på Stensta på nya fina insatser på banan.
En av dem som visade upp sin häst i fin författning var Filipstadsbördiga Lovisa Andersson som nu tävlar för Hammarö.
I en 1,10-klass för unghästar red hon felfritt med sin Estelle.

Filipstads ridklubbs junitävlingar under fredagen hade två klasser på lokal nivå samt två klasser på regional nivå på programmet.

Många ekipage klarade felfria ritter och hästarna tycktes trivas på banan.

Lovisa Andersson, som tävlar för Hammarö, passade på att visa upp sin unghäst Estelle på sin gamla hemmabana och hon gjorde ingen i publiken besviken. Ekipaget tog sig fram lugnt och metodiskt och tog hindren med glans.

Under lördagens och söndagens tävlingar kommer det att tävlas på regional respektive nationell nivå. I söndagens huvudklass är en hoppning på 1,40 meter höga hinder kommer Filipstad att representeras av Emelie Johansson på Flora.

Filipstads ridklubbs junitävlingar under fredagen hade två klasser på lokal nivå samt två klasser på regional nivå på programmet.

Många ekipage klarade felfria ritter och hästarna tycktes trivas på banan.

Lovisa Andersson, som tävlar för Hammarö, passade på att visa upp sin unghäst Estelle på sin gamla hemmabana och hon gjorde ingen i publiken besviken. Ekipaget tog sig fram lugnt och metodiskt och tog hindren med glans.

Under lördagens och söndagens tävlingar kommer det att tävlas på regional respektive nationell nivå. I söndagens huvudklass är en hoppning på 1,40 meter höga hinder kommer Filipstad att representeras av Emelie Johansson på Flora.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.