2017-05-19 06:00

2017-05-19 06:00

Silvermedalj för Ida Eriksson

JUDO

Ida Eriksson från Molkom tog en silvermedalj i söndags när europacupen för juniorer avgjordes i Kaunas i Litauen.

I tuff konkurrens i -63-kilosklassen fick Ida Eriksson gå flera tuffa matcher. På vägen fram till finalen besegrade hon Alicja Lewandowska från Polen, Aniek Norder från Holland och Selina Delen från Belgien. Samtliga segrar på vägen fram till finalen var ipponvinster.

I finalen blev holländskan Jessica Gorissen en för tuff nöt att knäcka.

Ida Eriksson kan nu se fram emot nästa tävling i Europacupen som går i La Coruna i Spanien under den kommande helgen.

Ida Eriksson från Molkom tog en silvermedalj i söndags när europacupen för juniorer avgjordes i Kaunas i Litauen.

I tuff konkurrens i -63-kilosklassen fick Ida Eriksson gå flera tuffa matcher. På vägen fram till finalen besegrade hon Alicja Lewandowska från Polen, Aniek Norder från Holland och Selina Delen från Belgien. Samtliga segrar på vägen fram till finalen var ipponvinster.

I finalen blev holländskan Jessica Gorissen en för tuff nöt att knäcka.

Ida Eriksson kan nu se fram emot nästa tävling i Europacupen som går i La Coruna i Spanien under den kommande helgen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.