2016-10-07 06:00

2016-10-07 06:00

Ny ledare in i Filipstad

ISHOCKEY

Filipstad breddar sin ledarstab inför säsongen i Hockeytvåan.

Det är Johan Gustafsson som gör comeback i rollen som materialförvaltare. Han kommer huvudsakligen att jobba sida vid sida med Torbjörn Skalare när det gäller förvaltningen av materialet, men även Stefan Magnusson kommer att kunna ställa upp i den rollen om det skulle behövas.

Senast Johan Gustafsson jobbade som materialförvaltare i Filipstad var säsongen 2014/2015.

Det är Johan Gustafsson som gör comeback i rollen som materialförvaltare. Han kommer huvudsakligen att jobba sida vid sida med Torbjörn Skalare när det gäller förvaltningen av materialet, men även Stefan Magnusson kommer att kunna ställa upp i den rollen om det skulle behövas.

Senast Johan Gustafsson jobbade som materialförvaltare i Filipstad var säsongen 2014/2015.