2016-09-27 06:00

2016-09-27 06:00

13 tvåminutare fällde Hällefors

HÄLLEFORS: Utvisningarna duggade tätt

Hällefors IK mötte i helgen Vansbro i två träningsmatcher och på fredagen besegrades Vansbro AIK med 4-3. Vid söndagens match i Hällefors slutade det med en praktförlust för hemmalaget med 2-5.

Inga matcher vinns i utvisningsbåset och det var precis vad Hällefors IK fick erfara i söndags match mot Vansbro AIK.

– Vi vann med 4-3 i Vansbro på fredagen, även om det inte var någon vacker ishockey som spelades, säger Johan Sandström som är lagledare för Hällefors IK. Killarna kämpade dock bra och det är det vi får ta med oss.

”Riktig skitmatch”

– I söndagens blev det förlust med 2-5 och det var en riktig skitmatch vi spelade, säger Johan Sandström. Vi hade 13 tvåminutersutvisningar och då går det inte att vinna. Ett av de tunga namnen föll också bort redan vid fösta bytet efter en skada. Då fick andra av de yngre dubblera och de hade inte riktigt orken för det ännu. Vi har bara varit på is i två veckor och den 7:e oktober börjar serien. Det jag ser som positivt är att vi fåt släppa in många unga i laget.

Inga matcher vinns i utvisningsbåset och det var precis vad Hällefors IK fick erfara i söndags match mot Vansbro AIK.

– Vi vann med 4-3 i Vansbro på fredagen, även om det inte var någon vacker ishockey som spelades, säger Johan Sandström som är lagledare för Hällefors IK. Killarna kämpade dock bra och det är det vi får ta med oss.

”Riktig skitmatch”

– I söndagens blev det förlust med 2-5 och det var en riktig skitmatch vi spelade, säger Johan Sandström. Vi hade 13 tvåminutersutvisningar och då går det inte att vinna. Ett av de tunga namnen föll också bort redan vid fösta bytet efter en skada. Då fick andra av de yngre dubblera och de hade inte riktigt orken för det ännu. Vi har bara varit på is i två veckor och den 7:e oktober börjar serien. Det jag ser som positivt är att vi fåt släppa in många unga i laget.