2016-09-27 06:00

2016-09-27 06:00

1-2 i sista rycket

LESJÖFORS: "Bra vår, men mindre bra höst"

Lesjöfors IF tog emot Villastaden i helgen i årets sista match. En ganska jämn match där Villastaden till sist drog det längsta strået och kunde vinna med 2-1.

Lesjöfors IF startade vårsäsongen bra och låg ganska bra till i tabellen inför sommaruppehållet. Riktigt lika bra blev inte höstsäsongen och Lesjöfors återfinns i mitten av tabellen efter den sisat matchen mot Villastaden.

Sista rycket

– Ja det var sista rycket för den här säsongen och det blev en ganska jämn match, säger Christian Magnil som är spelande tränare. Jag tycker att vi var det bättre laget, men det spelar inte någon roll när målen uteblir. Det handlar ju om att göra mål.

Bra vår

– Jag tycker att vi gjorde en bra vårsäsong och när det blev sommaruppehåll låg vi bra till, säger Christian Magnil. Det blev en bra vår och mindre bra höst. Vi har haft lite sakedproblem och sedan hade vi ett par spelare som droppade av efter vårsäsongen. Bland annat var Pontus Gustavsson bara med under våren. Andra spelare har jobbat konstiga tider och har inte kunnat vara med hela tiden.

Får vara nöjda

Nu är det månader innan säsongen 2017 börjar och några av spelarna kommer att spela innebandy och bandy under vintern.

– Nu får vara nöjda med det vi presterat i år och vi får ta nya tag inför nästa säsong, säger Christian Magnil. Vi har några spelare i laget som kommer att spela innebandy och bandy under vintern. Det är bra så att håller sig i gång till vårsäsongen startar. Jag vet inte när det blir då jag inte varit med i någon diskussion om det.

Lesjöfors IF startade vårsäsongen bra och låg ganska bra till i tabellen inför sommaruppehållet. Riktigt lika bra blev inte höstsäsongen och Lesjöfors återfinns i mitten av tabellen efter den sisat matchen mot Villastaden.

Sista rycket

– Ja det var sista rycket för den här säsongen och det blev en ganska jämn match, säger Christian Magnil som är spelande tränare. Jag tycker att vi var det bättre laget, men det spelar inte någon roll när målen uteblir. Det handlar ju om att göra mål.

Bra vår

– Jag tycker att vi gjorde en bra vårsäsong och när det blev sommaruppehåll låg vi bra till, säger Christian Magnil. Det blev en bra vår och mindre bra höst. Vi har haft lite sakedproblem och sedan hade vi ett par spelare som droppade av efter vårsäsongen. Bland annat var Pontus Gustavsson bara med under våren. Andra spelare har jobbat konstiga tider och har inte kunnat vara med hela tiden.

Får vara nöjda

Nu är det månader innan säsongen 2017 börjar och några av spelarna kommer att spela innebandy och bandy under vintern.

– Nu får vara nöjda med det vi presterat i år och vi får ta nya tag inför nästa säsong, säger Christian Magnil. Vi har några spelare i laget som kommer att spela innebandy och bandy under vintern. Det är bra så att håller sig i gång till vårsäsongen startar. Jag vet inte när det blir då jag inte varit med i någon diskussion om det.