2016-09-19 12:38

2016-09-19 12:38

Sent avgörande när HAIF vann

FOTBOLL: Hällefors-FK Örebro 2–1

I en tuff och spännande match blev Hassan Rezai matchhjälte för Hällefors när han skickade in 2–1 med bara några få minuter kvar att spela.

Hällefors tog tredje raka vinsten när laget mötte FK Örebro, och är därmed också uppe på fem raka matcher utan förlust.

– Vi var det bättre laget, hade väldigt mycket lägen och missade solklara chanser, säger Bary Nehad, tränare i Hällefors.

HAIF satte 1–0 i den första halvleken, men gästerna kvitterade sedan i inledningen på den andra. Så när avgörande 2–1 prickades in av Hassan Rezai i den 88:e matchminuten, var det en lättnadskänsla som infann sig hos Hälleforstränaren.

– Det var spännande, en bra match och ett bra FK Örebro som vi mötte.

Tack vare resultatet står det nu klart att Hällefors kommer sluta trea i tabellen när en omgång återstår.

– Om jag ska vara ärlig är jag faktiskt lite besviken. Vi hade i och för sig som mål att komma topp tre. Men nu i efterhand känner jag att vi tappat poäng mot lag som vi borde ha vunnit emot, säger HAIF-tränaren, som ändå uttrycker en stor stolthet över hur hans lag skött sig under säsongen i det stora hela.

Målskyttar Hällefors: Ben Moustapha Diaby, Hassan Rezai.

Hällefors tog tredje raka vinsten när laget mötte FK Örebro, och är därmed också uppe på fem raka matcher utan förlust.

– Vi var det bättre laget, hade väldigt mycket lägen och missade solklara chanser, säger Bary Nehad, tränare i Hällefors.

HAIF satte 1–0 i den första halvleken, men gästerna kvitterade sedan i inledningen på den andra. Så när avgörande 2–1 prickades in av Hassan Rezai i den 88:e matchminuten, var det en lättnadskänsla som infann sig hos Hälleforstränaren.

– Det var spännande, en bra match och ett bra FK Örebro som vi mötte.

Tack vare resultatet står det nu klart att Hällefors kommer sluta trea i tabellen när en omgång återstår.

– Om jag ska vara ärlig är jag faktiskt lite besviken. Vi hade i och för sig som mål att komma topp tre. Men nu i efterhand känner jag att vi tappat poäng mot lag som vi borde ha vunnit emot, säger HAIF-tränaren, som ändå uttrycker en stor stolthet över hur hans lag skött sig under säsongen i det stora hela.

Målskyttar Hällefors: Ben Moustapha Diaby, Hassan Rezai.

  • Mattias Karlsson

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.