2016-08-03 14:46

2016-08-03 14:46

Marcus Norman säger upp sig

BANDY

Filipstadsbördige Marcus Norman har sedan 2012 haft rollen som generalsekreterare för det Svenska bandyförbundet, nu väljer han att avgå.

– Det har varit både roligt och lärorikt att gå till jobbet varenda dag. När bandyn nu går in i en ny strategisk period med sikte på 2025 så känns det rätt att någon annan får ta över. Beslutet har växt fram under våren och sommaren då jag haft förmånen att få vara föräldraledig. Jag vill tacka alla underbara profiler i bandyfamiljen som jag fått haft kontakt med och lära känna med under de här åren, säger Norman till svenskbandy.se.

Det svenska Bandyförbundet har omgående inlett sökandet efter en ny generalsekreterare.

– Det har varit både roligt och lärorikt att gå till jobbet varenda dag. När bandyn nu går in i en ny strategisk period med sikte på 2025 så känns det rätt att någon annan får ta över. Beslutet har växt fram under våren och sommaren då jag haft förmånen att få vara föräldraledig. Jag vill tacka alla underbara profiler i bandyfamiljen som jag fått haft kontakt med och lära känna med under de här åren, säger Norman till svenskbandy.se.

Det svenska Bandyförbundet har omgående inlett sökandet efter en ny generalsekreterare.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.