2016-08-03 14:28

2016-08-03 14:28

Filipstad tappar duo

INNEBANDY

Filipstads IBK tappar Johan Ryhed och Mattias Fast till kommande säsong. Duon har tagit beslutet eftersom de tycker att pendlingen från Örebro, där de är bosatta, blir för lång.

Johan Ryhed kommer sannolikt att fortsätta sin innebandykarriär i en klubb närmre Örebro, medan Mattias Fast fortsatt kommer stå som en FIBK-spelare och därmed vara tillgänglig för laget i händelse av en spelarkrissituation.

Johan Ryhed kommer sannolikt att fortsätta sin innebandykarriär i en klubb närmre Örebro, medan Mattias Fast fortsatt kommer stå som en FIBK-spelare och därmed vara tillgänglig för laget i händelse av en spelarkrissituation.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.