2016-07-13 16:21

2016-07-13 16:21

"Det kunde ha gått bättre"

FILIPSTAD/NORRKÖPING: Lars Karlsson och Patrik Fornander tävlade i SM

På tisdagen avgjordes SM i klassisk bänkpress. Bland topp tio hamnade Filipstads Lars Karlsson och Nykroppas Patrik Fornander.

Det var ett hårt motstånd som Lars Karlsson och Patrik Fornander mötte i årets SM av klassisk bänkpress i Norrköping. Förra året hamnade de på andra och tredje plats. I år räckte det inte lika långt.

– Jag bommade på sista lyftet, det saknades bara ett par centimeter. Hade jag lyckats med det hade jag hamnat på fjärde plats i år, så jag tycker nog att det kunde gått bättre, säger Lars Karlsson som slutade på en åttonde plats.

Patrik Fornander hamnade på tionde plats och är nöjd med resultatet och satte även nytt personbästa på tävling med sina 142,5 kilo.

– Det var ett hårt motstånd i år, jag är ändå nöjd med att jag får vara med och tävla på den här nivån, säger han.

Det var ett hårt motstånd som Lars Karlsson och Patrik Fornander mötte i årets SM av klassisk bänkpress i Norrköping. Förra året hamnade de på andra och tredje plats. I år räckte det inte lika långt.

– Jag bommade på sista lyftet, det saknades bara ett par centimeter. Hade jag lyckats med det hade jag hamnat på fjärde plats i år, så jag tycker nog att det kunde gått bättre, säger Lars Karlsson som slutade på en åttonde plats.

Patrik Fornander hamnade på tionde plats och är nöjd med resultatet och satte även nytt personbästa på tävling med sina 142,5 kilo.

– Det var ett hårt motstånd i år, jag är ändå nöjd med att jag får vara med och tävla på den här nivån, säger han.

  • Frida Johansson

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.