2016-06-11 09:34

2016-06-11 09:34

GIF föll mot Scandinavian

I en halvlek och lite till orkade Grythyttan stå upp mot topplaget Scandinavian FC Örebro.
Men efter att Jacob Beerman spräckt Grythyttans nolla orkade inte hemmalaget komma tillbaks igen.

Gästande Örebro inledde matchen klart piggast på Grythyttans IP och hade bland annat en boll i stolpen tidigt i matchen.

Men tabelljumbon Grythyttan arbetade sig in i matchen sakta men säkert, och i den senare delen av första halvleken kändes det som det var hugget som stucket, vilket av lagen som skulle komma att späcka sin målnolla först.

I den andra halvleken visade sig Örebro till slut vara det starkaste laget. Beermans 1–0-mål för bortalaget följdes upp med ytterligare två innan domaren blåste för full tid, med segersiffrorna 3–0 för Örebro som följd.

Gästande Örebro inledde matchen klart piggast på Grythyttans IP och hade bland annat en boll i stolpen tidigt i matchen.

Men tabelljumbon Grythyttan arbetade sig in i matchen sakta men säkert, och i den senare delen av första halvleken kändes det som det var hugget som stucket, vilket av lagen som skulle komma att späcka sin målnolla först.

I den andra halvleken visade sig Örebro till slut vara det starkaste laget. Beermans 1–0-mål för bortalaget följdes upp med ytterligare två innan domaren blåste för full tid, med segersiffrorna 3–0 för Örebro som följd.

  • Mattias Karlsson