2016-04-02 06:00

2016-04-02 06:00

Anders Borgström blev prisad

IDROTTSNOSTALGI

Anders Borgström har fått Värmlands idrotthistoriska sällskaps stipendium för 2016, det uppger SVT Värmland på sin hemsida.

Anders Borgström fick stipendiet på 4 000 kronor till Lennart Sundbergs minne, bland annat för sitt arbete med idrottscaféerna.

Under vinterhalvåret har Anders Borgström varit involverad i två idrottscafeér i FT:s spridningsområde, dels ett i Nordmark om bandyns historia i Lesjöfors, dels ett i Nykroppa som handlade om skridskosportens glansdagar i Nykroppa.

Anders Borgström fick stipendiet på 4 000 kronor till Lennart Sundbergs minne, bland annat för sitt arbete med idrottscaféerna.

Under vinterhalvåret har Anders Borgström varit involverad i två idrottscafeér i FT:s spridningsområde, dels ett i Nordmark om bandyns historia i Lesjöfors, dels ett i Nykroppa som handlade om skridskosportens glansdagar i Nykroppa.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.