2016-03-17 06:00

2016-03-17 06:00

LFIBK satte full fart

INNEBANDY: Säsongen närmar sig sitt slut

Än är innebandyn inte över för vintern.
I tisdags spelades en av säsongens sista matcher i Spångbergshallen när Lesjöfors/Filipstads pojkar 03/04-lag besegrade Munkfors med god marginal.

Lesjöfors/Filipstads pojkar 03/04-lag har haft ett mycket framgångsrikt vinterhalvår bakom sig. Spelarna har spelat fin innebandy och haft roligt tillsammans, vilket har lagt grunden för många av lagets segrar.

I tisdags kväll spelade laget sin sista match för säsongen i Spångbergshallen. Laget hade återigen roligt och sprang ifrån Munkfors till en komfortabel vinst.

Något som har bidragit till framgången för laget har varit att träningsnärvaron har varit god under säsongens gång. Det har gjort att spelarna har kunnat utvecklas tillsammans och sporra varandra till att bli bättre som innebandyspelare.

I matchen mot Munkfors fick publiken i Spångbergshallen uppleva att laget fått ihop sitt passningsspel där spelarna gjorde sig spelbara genom att springa in i tomma ytor – att ständigt vara i rörelse.

Dessutom fick publiken se en rad fina utkast från målvakten Markus Backman, ofta satte han sina medspelare i fina lägen genom att sätta i gång spelet snabbt.

Lesjöfors/Filipstads pojkar 03/04-lag har haft ett mycket framgångsrikt vinterhalvår bakom sig. Spelarna har spelat fin innebandy och haft roligt tillsammans, vilket har lagt grunden för många av lagets segrar.

I tisdags kväll spelade laget sin sista match för säsongen i Spångbergshallen. Laget hade återigen roligt och sprang ifrån Munkfors till en komfortabel vinst.

Något som har bidragit till framgången för laget har varit att träningsnärvaron har varit god under säsongens gång. Det har gjort att spelarna har kunnat utvecklas tillsammans och sporra varandra till att bli bättre som innebandyspelare.

I matchen mot Munkfors fick publiken i Spångbergshallen uppleva att laget fått ihop sitt passningsspel där spelarna gjorde sig spelbara genom att springa in i tomma ytor – att ständigt vara i rörelse.

Dessutom fick publiken se en rad fina utkast från målvakten Markus Backman, ofta satte han sina medspelare i fina lägen genom att sätta i gång spelet snabbt.