2016-03-16 06:00

2016-03-16 06:00

Andraplatsen säkrad av damlaget

BOWLING: Tungt för Monitors herrlag

Monitors herrar har inte lyckan med sig den här säsongen. Nu åkte man på en ny förlust och läget i tabellen blir allt prekärare. Klubbens damer däremot seglar vidare på segervågen och säkrade med segern i senaste matchen sin andraplats i serien.

Herrlaget ställdes i senaste omgången av Värmlandsserien mot Rullan 1 hemma i Spångbergshallen och man hade vissa förhoppningar att kunna snuva Hagforslaget på poängen. Rullanlaget med Werner Biehl i spetsen visade sig dock vara för starkt och vann med siffrorna 4 481–4 224. Matchen var jämn i tre serier och det var först i den fjärde som hagfôrsingarna slog spiken i kistan genom att vinna den serien med drygt 200 poäng. Monitorgrabbarna spelade under sin förmåga på hemmaplan och måste nu skärpa till sig för att undvika nedflyttning. Bäst i Monitor var Stefan Axelsson med 766 poäng, Erik Alm hade 728, Bo Klang 720, Johnny Svärd 687, Per Hellberg 653, Dorge Jageberg 525 (två serier), Björn Stange 145 (en serie).

Monitors glädjeämne just nu är damlaget, som fortsätter sitt segertåg och den här gången var det Rullan 2 som fick stryka på foten i Spångbergshallen. Matchen var jämn långt in i sista serien och det var först i de sista rutorna som monitorflickorna kunde bärga segern. Och nu får man vässa formen inför slutspelet i april. Britt-Marie Jansson var bäst för dagen med sina 629 poäng, Majli Gunnarsson hade 606, Solweig Karlsson 597 och Ingela Axelsson 584 poäng.

Herrlaget ställdes i senaste omgången av Värmlandsserien mot Rullan 1 hemma i Spångbergshallen och man hade vissa förhoppningar att kunna snuva Hagforslaget på poängen. Rullanlaget med Werner Biehl i spetsen visade sig dock vara för starkt och vann med siffrorna 4 481–4 224. Matchen var jämn i tre serier och det var först i den fjärde som hagfôrsingarna slog spiken i kistan genom att vinna den serien med drygt 200 poäng. Monitorgrabbarna spelade under sin förmåga på hemmaplan och måste nu skärpa till sig för att undvika nedflyttning. Bäst i Monitor var Stefan Axelsson med 766 poäng, Erik Alm hade 728, Bo Klang 720, Johnny Svärd 687, Per Hellberg 653, Dorge Jageberg 525 (två serier), Björn Stange 145 (en serie).

Monitors glädjeämne just nu är damlaget, som fortsätter sitt segertåg och den här gången var det Rullan 2 som fick stryka på foten i Spångbergshallen. Matchen var jämn långt in i sista serien och det var först i de sista rutorna som monitorflickorna kunde bärga segern. Och nu får man vässa formen inför slutspelet i april. Britt-Marie Jansson var bäst för dagen med sina 629 poäng, Majli Gunnarsson hade 606, Solweig Karlsson 597 och Ingela Axelsson 584 poäng.