2016-03-12 06:00

2016-03-12 06:00

Nio lag i östra sjuan

FOTBOLL

I slutet av april kommer premiäromgången i herrserien division 7 östra att spelas. Serien innehåller sammanlagt nio lag, däribland Nordmarks IF och Nykroppa AIK.

De övriga sju lagen är Alkvettern, Granbergsdal, IFK Kristinehamn, Väse, Norrstrands veteraner, Skattkärr U och Åtorp 2. Preliminärt kommer FT-derbyna mellan Nordmark och Nykroppa att spelas den 29 maj på Hammarvallen i Nykroppa respektive den 1 september på Hedvallen i Nordmark.

De övriga sju lagen är Alkvettern, Granbergsdal, IFK Kristinehamn, Väse, Norrstrands veteraner, Skattkärr U och Åtorp 2. Preliminärt kommer FT-derbyna mellan Nordmark och Nykroppa att spelas den 29 maj på Hammarvallen i Nykroppa respektive den 1 september på Hedvallen i Nordmark.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.