2016-03-11 17:03

2016-03-11 17:03

Fillekampen sköts i Filipstad

SKYTTE

Under den gångna helgen tävlade cirka 150 luftgevärsskyttar i Fillekampen i Ferlinskolans skyttelokal i Filipstad.

Skyttarna från Filipstad och Hällefors presterade alla fina resultat, däribland Fliipstads Arvid Gustavsson som plockade hem L7-klassen sedan han skjutit ihop 291 poäng. I L11-klassen blev Filipstads Andreas Danielsson etta sedan han nått 315,8 poäng, medan Viggo Gustavsson blev fyra i samma klass med 314,1 poäng.

I L9-klassen blev det en femteplats till Filipstad genom Linn Westerlund som sköt ihop 279,2 poäng.

I L15r-klassen blev Hälleforsskytten Ebba Hedberg tvåa med 313,3 poäng.

Skyttarna från Filipstad och Hällefors presterade alla fina resultat, däribland Fliipstads Arvid Gustavsson som plockade hem L7-klassen sedan han skjutit ihop 291 poäng. I L11-klassen blev Filipstads Andreas Danielsson etta sedan han nått 315,8 poäng, medan Viggo Gustavsson blev fyra i samma klass med 314,1 poäng.

I L9-klassen blev det en femteplats till Filipstad genom Linn Westerlund som sköt ihop 279,2 poäng.

I L15r-klassen blev Hälleforsskytten Ebba Hedberg tvåa med 313,3 poäng.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.