2016-02-23 06:00

2016-02-23 06:00

Många deltog i Saharas minne

LESJÖFORS: Skridskolopp och tipspromenadFilip Kowalski

I snöyran. Över 100 personer deltog i motionsevenemanget Saharas minne i lördags. Några av dem valde att åka 15 varv på Stålvallen, medan andra valde att gå tipspromenaden genom Lesjöfors. Arrangörerna Lesjöfors IF:s ungdomsbandy och Lesjöfors byalag gladdes åt att deltagarantalet blev så bra, trots att det snöade och blåste kraftigt.

– Det är förvånande att det kom så mycket folk när det blev ett sånt väder, säger Anna Skoog från arrangörsgruppen.

I snöyran. Över 100 personer deltog i motionsevenemanget Saharas minne i lördags. Några av dem valde att åka 15 varv på Stålvallen, medan andra valde att gå tipspromenaden genom Lesjöfors. Arrangörerna Lesjöfors IF:s ungdomsbandy och Lesjöfors byalag gladdes åt att deltagarantalet blev så bra, trots att det snöade och blåste kraftigt.

– Det är förvånande att det kom så mycket folk när det blev ett sånt väder, säger Anna Skoog från arrangörsgruppen.