2016-02-23 21:15

2016-02-23 21:16

Filipstad laddar om för match mot Grums

ISHOCKEY: Laget ville ha omspel mot Oppala

Efter söndagens förlust mot Oppala hade Filipstadsspelarna börjat att summera säsongen.
Men efter en protest mot att Oppala hade använt sig av en ogiltig spelare i play off-mötet tog Svenska ishockeyförbundet beslutet att matchen skulle spelas om under onsdagen.
Oppala tackade dock nej till omspel och nu får Filipstad spela play off 2 mot Grums på fredag.

Filipstads sportchef Emil Jacobsson och lagets back Mattias Nilsson ger här sina tankar kring de senaste dagarnas utveckling i play off-spelet mot division 1. Den första matchen spelas i Grums på fredag kväll.

Filipstads sportchef Emil Jacobsson och lagets back Mattias Nilsson ger här sina tankar kring de senaste dagarnas utveckling i play off-spelet mot division 1. Den första matchen spelas i Grums på fredag kväll.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.