2016-02-22 19:08

2016-02-22 19:08

Starkt spel hemma

BOWLING: Merrimac–Arn 18–2

Merrimac visade fin form direkt efter det några veckor långa serieuppehållet.
I hemmamatchen mot Arn gavs gästerna ingen chans då Merrimac spelade ihop sammanlagt 6 545 kägelpoäng.

Merrimacspelarna brukar höja sitt spel på hemmaplan då de är vana att spela på banprofilen High Street som brukar läggas i Filipstads bowlinghall.

I matchen mot Arn var det flera av spelarna som fick god utdelning i sitt spel, bland andra Elias Levänen och Daniel Levänen som båda slog till med 922 kägelpoäng. Elias och Daniel lyckades även med bedriften att nå samma notering för bästa serie med 279 kägelpoäng var av 300.

En annan fin insats stod Olli Ahvanainen för som spelade in 647 kägelpoäng på endast tre spelade serier. I de tre serierna han spelade nådde han över 200 poäng i samtliga.

Poängplockare, Merrimac: Elias Levänen 922, Daniel Levänen 922, Albin Johansson 847, Thomas Blixt 789, Dan Axelsson 775, Kari Kuljunlahti 760, Lejby Eriksson 739, Olli Ahvanainen 647 (tre serier), Timo Kuljunlahti 144 (en serie).

Merrimacspelarna brukar höja sitt spel på hemmaplan då de är vana att spela på banprofilen High Street som brukar läggas i Filipstads bowlinghall.

I matchen mot Arn var det flera av spelarna som fick god utdelning i sitt spel, bland andra Elias Levänen och Daniel Levänen som båda slog till med 922 kägelpoäng. Elias och Daniel lyckades även med bedriften att nå samma notering för bästa serie med 279 kägelpoäng var av 300.

En annan fin insats stod Olli Ahvanainen för som spelade in 647 kägelpoäng på endast tre spelade serier. I de tre serierna han spelade nådde han över 200 poäng i samtliga.

Poängplockare, Merrimac: Elias Levänen 922, Daniel Levänen 922, Albin Johansson 847, Thomas Blixt 789, Dan Axelsson 775, Kari Kuljunlahti 760, Lejby Eriksson 739, Olli Ahvanainen 647 (tre serier), Timo Kuljunlahti 144 (en serie).

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.