2016-02-20 06:00

2016-02-20 06:00

Is i Saharas minne

MOTION

Arrangörerna bakom motionsevenemanget Saharas minne, Lesjöfors IF:s ungdomsbandy och Lesjöfors byalag, är hoppfulla om att det ska gå att kunna åka skridskor på Stålvallen under lördagen.

– Peter (Skoog) var ute och kollade isen i går kväll (läs: i torsdags) och sa att det är ingen kanonis på Stålvallen, men att den duger gott till att genomföra Sahars minne på, säger Anna Skoog från arrangörsgruppen.

Is eller inte, klart är att tipspromenaden blir av.

– Peter (Skoog) var ute och kollade isen i går kväll (läs: i torsdags) och sa att det är ingen kanonis på Stålvallen, men att den duger gott till att genomföra Sahars minne på, säger Anna Skoog från arrangörsgruppen.

Is eller inte, klart är att tipspromenaden blir av.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.