2016-02-15 14:44

2016-02-15 14:44

Vinst efter svängig match

INNEBANDY: DIVISION 4 DAM

Publiken i Spångbergshallen fick uppleva en märklig utveckling på matchen i fredags kväll.

Efter två perioder satt hemmalaget i förarsätet med en 3–0-ledning.

Men i tredje perioden svängde det rejält. Degerfors U hämtade in hela underläget och tog också ledningen med 4–3 med 2,24 kvar av matchen. LFIBK U gav dock inte upp. 14 sekunder efter Degerfors ledningsmål satte Julia Aitman kvitteringen till 4–4 och 40 sekunder efter det spelade samma Julia fram Miranda Hedberg som satte det matchavgörande 5–4-målet.

Mål, Lesjöfors/Filipstad U: Molly Sundberg 2, Liv Larsson, Julia Aitman, Miranda Hedberg. Degerfors: Julia Jonasson, Sanna Rubin, Ida Gustafsson, Anna-Karin Sköld.

Efter två perioder satt hemmalaget i förarsätet med en 3–0-ledning.

Men i tredje perioden svängde det rejält. Degerfors U hämtade in hela underläget och tog också ledningen med 4–3 med 2,24 kvar av matchen. LFIBK U gav dock inte upp. 14 sekunder efter Degerfors ledningsmål satte Julia Aitman kvitteringen till 4–4 och 40 sekunder efter det spelade samma Julia fram Miranda Hedberg som satte det matchavgörande 5–4-målet.

Mål, Lesjöfors/Filipstad U: Molly Sundberg 2, Liv Larsson, Julia Aitman, Miranda Hedberg. Degerfors: Julia Jonasson, Sanna Rubin, Ida Gustafsson, Anna-Karin Sköld.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.