2016-02-15 14:44

2016-02-15 14:44

Oavgjort i målkalas

INNEBANDY: DIVISION 4 ÖSTRA

Lesjöfors/Filipstad U hade svårt att skaka av sig hemmalaget Hultsberg/Björkås U.

Under matchens gång ledde LFIBK U med 4–1 och 10–7, men hemmalaget lyckades att jobba sig tillbaka in i matchen och kvittera.

Mål, Hultsberg/Björkås U: Marcus Frödén 4, Linus Albinsson 2, Peter Olsson 2, Kevin Björklund 2. Lesjöfors/Filipstad U: Joakim Jacobsson 3, Oscar Höjd 3, Victor Haraldsson 2, Sebastian Niittymäki, Eric Stjerngren-Jonestad.

Under matchens gång ledde LFIBK U med 4–1 och 10–7, men hemmalaget lyckades att jobba sig tillbaka in i matchen och kvittera.

Mål, Hultsberg/Björkås U: Marcus Frödén 4, Linus Albinsson 2, Peter Olsson 2, Kevin Björklund 2. Lesjöfors/Filipstad U: Joakim Jacobsson 3, Oscar Höjd 3, Victor Haraldsson 2, Sebastian Niittymäki, Eric Stjerngren-Jonestad.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.