2016-02-15 17:12

2016-02-15 17:12

Full pott för Monitor

BOWLING: Både dam- och herrlaget spelade bra

Såväl Monitors herr- som damlag vann sina respektive matcher i Värmlandsseriens senaste omgång. För herrarna var det nionde matchen i serien och den tredje storvinsten, vilket gav laget ett välbehövligt skutt uppåt i tabellen. Damerna fick kämpa till sig segern och behåller därmed sin andraplats i damligan.

För Monitors herrar gällde det att bevisa att man kan bättre och det gjorde man med besked, då KPB 2 från Karlstad fick vända åter från drabbningen i Spångbergshallen med en svidande förlust på hela 662 poäng i baken.

Slutresultatet 4 396–3 734 i Monitorfavör vittnar om total överlägsenhet från den första serien till den sista.

I Monitorlaget glänste Bo Klang den här dagen då han spelade till sig personliga rekord i såväl enkelserie som över fyra serier, där han noterade hela 854 poäng! Johnny Svärd lyckades även han komma över 800-strecket med sina 809 poäng. Erik Alm fick ihop 727, Sten-Erik Stange 708, Per Hellberg 697 och Dorge Jageberg 601 poäng.

I hemmamatchen mot KPB 2:s damer lyckades Monitorflickorna dra det längsta strået efter att ha legat under inför sista serien med cirka 30 poäng. Ledningen växlade matchen igenom och segern med 16 poäng bärgades först i de sista rutorna.

Slutresultatet skrevs till 2 452–2 436. I Monitor fördelade sig poängen på Majli Gunnarsson 636, Britt-Marie Jansson 628, Solweig Karlsson 614, Ingrid Löwenhamn 315 (två serier) och Laila Moselius 259 (två serier).

För Monitors herrar gällde det att bevisa att man kan bättre och det gjorde man med besked, då KPB 2 från Karlstad fick vända åter från drabbningen i Spångbergshallen med en svidande förlust på hela 662 poäng i baken.

Slutresultatet 4 396–3 734 i Monitorfavör vittnar om total överlägsenhet från den första serien till den sista.

I Monitorlaget glänste Bo Klang den här dagen då han spelade till sig personliga rekord i såväl enkelserie som över fyra serier, där han noterade hela 854 poäng! Johnny Svärd lyckades även han komma över 800-strecket med sina 809 poäng. Erik Alm fick ihop 727, Sten-Erik Stange 708, Per Hellberg 697 och Dorge Jageberg 601 poäng.

I hemmamatchen mot KPB 2:s damer lyckades Monitorflickorna dra det längsta strået efter att ha legat under inför sista serien med cirka 30 poäng. Ledningen växlade matchen igenom och segern med 16 poäng bärgades först i de sista rutorna.

Slutresultatet skrevs till 2 452–2 436. I Monitor fördelade sig poängen på Majli Gunnarsson 636, Britt-Marie Jansson 628, Solweig Karlsson 614, Ingrid Löwenhamn 315 (två serier) och Laila Moselius 259 (två serier).

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.