2016-02-09 06:00

2016-02-09 06:00

Målrikt när NIBK föll

INNEBANDY: DIVISION 5 ÖSTRA

NIBK kunde inte upprepa sin fina insats från förra veckans seger mot Deje utan föll stort mot Edebäcks U-lag.

I den andra perioden reducerade NIBK till 6–10, men sen orkade laget inte att nå fler reduceringar. I stället kunde Edebäck U segla ifrån ytterligare.

Mål, Edebäck U: Thomas Gadevall 4, Dennis Nilsson 3, Rindert van Dijk 2, Erik Olsson 2, Victor Eriksson 2, Olov Björk 2, David Ek, Rikard Nyman. Nykroppa: Andreas Jonsson 3, Markus Jonsson 2, David Jonsson.

I den andra perioden reducerade NIBK till 6–10, men sen orkade laget inte att nå fler reduceringar. I stället kunde Edebäck U segla ifrån ytterligare.

Mål, Edebäck U: Thomas Gadevall 4, Dennis Nilsson 3, Rindert van Dijk 2, Erik Olsson 2, Victor Eriksson 2, Olov Björk 2, David Ek, Rikard Nyman. Nykroppa: Andreas Jonsson 3, Markus Jonsson 2, David Jonsson.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.