2016-01-29 11:06

2016-01-29 11:06

Hockeylaget körar åt 250 kilo kärlek

FILIPSTAD

Spelarna i Filipstads IF kommer att spela in en låt med den svenska musikgruppen 250 kilo kärlek.

De kommer att köra till en låt som gruppen ska spela in i Wasahallen i början på nästa vecka. Alltihop filmas och detta kommer sedan att visas på Youtube.

– Jag har en kompis som är kompis med sångaren och han hade sett oss på Facebook. Sedan frågade han min kompis om vi var intresserade av att sjunga med dem. De trodde att det skulle passa oss, på den vägen är det. Vi ser det som en rolig grej, berättar Sammy Svensson, lagkapten i Filipstad.

Den svenska musikgruppen 250 kilo kärlek gör låtar som i princip är barnförbjudna, mest känd är kanske låten ”Bonka Bäver” som var något av en hit år 2005.

 

De kommer att köra till en låt som gruppen ska spela in i Wasahallen i början på nästa vecka. Alltihop filmas och detta kommer sedan att visas på Youtube.

– Jag har en kompis som är kompis med sångaren och han hade sett oss på Facebook. Sedan frågade han min kompis om vi var intresserade av att sjunga med dem. De trodde att det skulle passa oss, på den vägen är det. Vi ser det som en rolig grej, berättar Sammy Svensson, lagkapten i Filipstad.

Den svenska musikgruppen 250 kilo kärlek gör låtar som i princip är barnförbjudna, mest känd är kanske låten ”Bonka Bäver” som var något av en hit år 2005.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.