2016-01-28 06:00

2016-01-28 06:00

"Jag har ont när jag rör mig"

FILIPSTAD: Anders Skoog blir borta nästa match

I matchen mot Lillån skadades LFIBK:s Anders Skoog när han slog armbågen ur led. Läkarna har konstaterat att han har blödningar och i dagsläget är det ovisst när han kommer tillbaka i spel.

Läkarna har sagt att Anders Skoog ska vila den här veckan och blir det inte bättre ska han åka för en magnetröntgen nästa vecka.

Magnetröntgen

– Det har gått fyra dagar nu, men jag kan inte säga att det har blivit bättre, säger Anders Skoog. Efter helgen om det inte blivit bättre ska jag åka in och de ska göra en magnetröntgen på armbågen.

– Jag kom efter ett byte och skulle täcka ett skott och ramlade och armbågen åkte ur led, berättar Anders Skoog från sjuksängen. När jag skulle resa mig upp trycktes armbågen tillbaka och läkarna sa att det var tur att den gjorde det.

Spelar inte nästa match

Blödningarna i armbågen orsakar smärta och något spel i helgens match mot Surahammar blir inte aktuellt för Anders Skoog.

– När jag rör armen är det väldigt ont och när inte tänker sig och sträcker sig efter saker är det smärtsamt, säger Anders Skoog. Redan nu kan jag säga att det inte blir någon match för mig till helgen.

Anders Skoog tror att det blir Mathias Fast som kommer att ersätta då han var med vid matchen mot Lillån.

Läkarna har sagt att Anders Skoog ska vila den här veckan och blir det inte bättre ska han åka för en magnetröntgen nästa vecka.

Magnetröntgen

– Det har gått fyra dagar nu, men jag kan inte säga att det har blivit bättre, säger Anders Skoog. Efter helgen om det inte blivit bättre ska jag åka in och de ska göra en magnetröntgen på armbågen.

– Jag kom efter ett byte och skulle täcka ett skott och ramlade och armbågen åkte ur led, berättar Anders Skoog från sjuksängen. När jag skulle resa mig upp trycktes armbågen tillbaka och läkarna sa att det var tur att den gjorde det.

Spelar inte nästa match

Blödningarna i armbågen orsakar smärta och något spel i helgens match mot Surahammar blir inte aktuellt för Anders Skoog.

– När jag rör armen är det väldigt ont och när inte tänker sig och sträcker sig efter saker är det smärtsamt, säger Anders Skoog. Redan nu kan jag säga att det inte blir någon match för mig till helgen.

Anders Skoog tror att det blir Mathias Fast som kommer att ersätta då han var med vid matchen mot Lillån.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.