2016-01-13 20:22

2016-01-13 20:22

LFIBK till final

INNEBANDY: Cup i Årjäng

Lesjöfors/Filipstads pojkar 03/04-lag stod för en fin insats när det slutade tvåa i sin åldersklass i Nordmarken cup, en turnering som spelades i Årjäng.

I gruppspelet fick laget uppleva en seger, en oavgjord match och en förlust. Det gjorde att laget ställdes mot arrangörsklubben Nordmarken i semifinalen i slutspelet. Matchen blev mycket jämn och slutade 2–2 efter full tid. Rysaren fick därför avgöras genom straffar där LFIBK drog det längsta strået.

Finalen mot Vålberg blev jämn och välspelad. När finalen var över stod det klart att Vålberg tagit guldet då det vunnit med 1–0. Lesjöfors/Filipstads spelare fick stolta åka hem som silvermedaljörer.

I gruppspelet fick laget uppleva en seger, en oavgjord match och en förlust. Det gjorde att laget ställdes mot arrangörsklubben Nordmarken i semifinalen i slutspelet. Matchen blev mycket jämn och slutade 2–2 efter full tid. Rysaren fick därför avgöras genom straffar där LFIBK drog det längsta strået.

Finalen mot Vålberg blev jämn och välspelad. När finalen var över stod det klart att Vålberg tagit guldet då det vunnit med 1–0. Lesjöfors/Filipstads spelare fick stolta åka hem som silvermedaljörer.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.