2016-01-11 17:47

2016-01-11 17:47

Enkel seger för Örnen

DIVISION 4 ÖSTRA INNEBANDY

Örnen kunde enkelt avgöra matchen mot Lesjöfors/Filipstads U-lag.

Molkomlaget skaffade sig en 5–0 i den första perioden och LFIBK U hade inte vad som krävdes för att hämta in det.

Örnens Pontus Johansson hade en mycket bra helg. Lördagens fem mål mot LFIBK U följdes upp med fyra fullträffar i söndags för Örnens U-lag i division 5-matchen mot Edebäck.

Mål, Örnen: Pontus Johansson 5, Felix Vikström 2, Oscar Strömner, Eric Forsberg, Björn Carlsson, Rickard Andersson. Lesjöfors/Filipstad: Robin Karlberg, Victor Haraldsson, Joakim Jacobsson, Sebastian Irtoft.

Molkomlaget skaffade sig en 5–0 i den första perioden och LFIBK U hade inte vad som krävdes för att hämta in det.

Örnens Pontus Johansson hade en mycket bra helg. Lördagens fem mål mot LFIBK U följdes upp med fyra fullträffar i söndags för Örnens U-lag i division 5-matchen mot Edebäck.

Mål, Örnen: Pontus Johansson 5, Felix Vikström 2, Oscar Strömner, Eric Forsberg, Björn Carlsson, Rickard Andersson. Lesjöfors/Filipstad: Robin Karlberg, Victor Haraldsson, Joakim Jacobsson, Sebastian Irtoft.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.