2015-12-16 16:31

2015-12-16 16:31

Grinigt när Hällefors föll

DIVISION 3 V/Ö ISHOCKEY

HIK hängde med serietvåan Guldsmedshytte SK en bit in i andra perioden, därefter blev gästernas övertag för stort. Hällefors försökte förvisso att jobba sig tillbaka in i matchen och reducerade till 4–6 i inledningen av den tredje perioden, men tappade sedan fokus.

Matchen blev grinig, totalt delade domarteamet ut 215 utvisningsminuter.

Mål, Hällefors: Marcus Herou 4. Guldsmedshytte SK: Jim Ahlström, Viktor Liljesvahn 2, Daniel Fromell Olsson 2, Joakim Braneby, Michael Carlsson 2, Maz Wigerskog.

Matchen blev grinig, totalt delade domarteamet ut 215 utvisningsminuter.

Mål, Hällefors: Marcus Herou 4. Guldsmedshytte SK: Jim Ahlström, Viktor Liljesvahn 2, Daniel Fromell Olsson 2, Joakim Braneby, Michael Carlsson 2, Maz Wigerskog.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.