2015-12-12 10:46

2015-12-12 10:46

LFIBK förlorade mot Skattkärr

INNEBANDY

Fredagens match mellan Lesjöfors/Filipstad och Skattkärr var mycket jämn. Gästande Skattkärr tog ledningen i första perioden, LFIBK svarade med att kvittera. Skattkärr gjorde ett nytt mål och hemmalaget kvitterade igen.

När andra akten var spelad var ställningen 4-3 till Skattkärr. Under den sista perioden drog gästerna ifrån och ledde som mest med tre bollar. Sandra Hammarberg lyckades reducera för LFIBK och matchen slutade 4-6.

Målgörare LFIBK: Emilia Engström, Emilia Persson, Julia Skalare och Sandra Hammarberg.

 

När andra akten var spelad var ställningen 4-3 till Skattkärr. Under den sista perioden drog gästerna ifrån och ledde som mest med tre bollar. Sandra Hammarberg lyckades reducera för LFIBK och matchen slutade 4-6.

Målgörare LFIBK: Emilia Engström, Emilia Persson, Julia Skalare och Sandra Hammarberg.