2015-12-05 06:00

2015-12-05 06:00

HIK-tjejer aktuella för landslag och distriktslag

ISHOCKEY

Felicia Karlsson, som har fått sin hockeyfostran i Hällefors, har haft en mycket bra höstsäsong i riksserielaget Leksand. Hennes spel har blivit uppmärksammat till den grad att hon har blivit uttagen som en av tre reserver till Damkronornas turnering i Finland den 17-20 december.

Dessutom har en annan HIK-tjej i Leksand, Annie Hidén, spelat sig till en plats i stortruppen till U18-VM i januari nästa år. För att ta en plats i den slutliga truppen gäller det att hon tar för sig i landskamperna mot Finland i Örebro den 18-20 december.

I framtida landslag är det möjligt att följade HIK-kvintett någon gång får vara med: Ella Hidén, Emma Lindin, Linnea Jansson, Ronja Söderlund och Olivia Siik. De fyra förstnämnda är uttagna som ordinarie till Dalarna/Örebros distriktslag som har gått in i slutspelet i distriktslagsturneringen Stålbucklan. Olivia Siik är reserv i truppen.

Dessutom har en annan HIK-tjej i Leksand, Annie Hidén, spelat sig till en plats i stortruppen till U18-VM i januari nästa år. För att ta en plats i den slutliga truppen gäller det att hon tar för sig i landskamperna mot Finland i Örebro den 18-20 december.

I framtida landslag är det möjligt att följade HIK-kvintett någon gång får vara med: Ella Hidén, Emma Lindin, Linnea Jansson, Ronja Söderlund och Olivia Siik. De fyra förstnämnda är uttagna som ordinarie till Dalarna/Örebros distriktslag som har gått in i slutspelet i distriktslagsturneringen Stålbucklan. Olivia Siik är reserv i truppen.