2015-11-30 18:16

2015-11-30 18:16

Målrikt när Nykroppa föll

DIVISION 5 ÖSTRA INNEBANDY

Väse U, anfört av bland andra före detta LFIBK-veteranerna Staffan Eriksson och Kristian Wendel, fick ett tidigt försprång och höll undan till segern.

Mål, Nykroppa: Stefan Moskander 2, Andreas Jonsson, Markus Jonsson, Tobias Rimbjer, Andreas Jansson, David Jonsson. Väse U: Marcus Stålhammar 4, Staffan Eriksson 3, Kristian Wendel 3, Emanuel Wennergrund 2, Thomas Andersson 2, Fredrik Rask.

Mål, Nykroppa: Stefan Moskander 2, Andreas Jonsson, Markus Jonsson, Tobias Rimbjer, Andreas Jansson, David Jonsson. Väse U: Marcus Stålhammar 4, Staffan Eriksson 3, Kristian Wendel 3, Emanuel Wennergrund 2, Thomas Andersson 2, Fredrik Rask.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.