2015-11-28 11:33

2015-11-28 11:34

Sala övertygade

HÄLLEFORS: Pucken studsade inte HIK:s väg

Sala Hockey övertygade i fredagskvällens match mot Hällefors IK när lagen möttes på Hellevi arena. Sala vann till slut med klara 5-2.

– Vi gjorde ingen stormatch ikväll direkt, men med lite medstuds hade siffrorna varit annorlunda, säger Johan Sandström. Vi skapar en hel del men pucken vill inte ramla in bakom Salas målvakt Hampus Nordgren. Vi hade heller inte marginalerna med oss i egen zon, där bland annat matchavgörande 1-4 är ett oturligt självmål.

– Målvakten Carl Molander förtjänar beröm även efter denna match, han räddade oss kvar i matchen länge, avslutar Johan Sandström.

HIK spelar nästa match är om en vecka då laget åker till Trängens IP i Örebro och tar sig an serieledande HC Örnen.

– Vi gjorde ingen stormatch ikväll direkt, men med lite medstuds hade siffrorna varit annorlunda, säger Johan Sandström. Vi skapar en hel del men pucken vill inte ramla in bakom Salas målvakt Hampus Nordgren. Vi hade heller inte marginalerna med oss i egen zon, där bland annat matchavgörande 1-4 är ett oturligt självmål.

– Målvakten Carl Molander förtjänar beröm även efter denna match, han räddade oss kvar i matchen länge, avslutar Johan Sandström.

HIK spelar nästa match är om en vecka då laget åker till Trängens IP i Örebro och tar sig an serieledande HC Örnen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.